Pite Byggnadsvårds blogg

Pite Byggnadsvårds blogg

Om bloggen

Här delar jag med mig av tankar och idéer som rör byggnadsvård, gamla ting, trädgård och mycket annat som kommer i min väg.


Butiksinspiration

Bagarstugan/butikslokalenPosted by Erica Duvensjö Wed, December 08, 2010 22:08:48
Jag känner att dagarna bara springer iväg och jag hinner inte riktigt skriva så mycket i bloggen längre, i alla fall inte lika mycket som jag brukar. Därför blir det lite kortare inlägg och mer bilder.

I dagens inlägg tänkte jag att ni skulle få stifta bekantskap med en liten del av det som finns att köpa i butiken, men först måste jag bara få visa en bild av vår fina julgran. Tog in den igår eftersom jag inte kunde vänta längre. Det är så mysigt när granen är klädd!
I år blev det en riktig gran, faktiskt första gången på väldigt många år. Mycket trevligt!

Även hallen i butiken har fått en gran, även om den inte är riktig. Under granen ligger släden med alla julklappar lackade och klara. Det är bara för tomten att hämta dem smiley
Till jul blir det ofta mycket godis, kakor och bullar. Till detta behövs formar och dessa hittar ni i butiken. Medföljer gör även ett recept på goda vaniljhjärtan! På tallriken ligger även en sk kvinnokniv från vikingatid/medeltid. Kanske en snygg kniv på ostbrickan?
Hos oss finner ni även ljus, band, smidessaxar sk skänkelsaxar i två storlekar och mycket annat.

  • Comments(0)//www.pitebyggnadsvard.se/#post91